Kebyart busca finançament pel seu primer disc: ‘Accents’

Comparteix

L’ensemble de saxos, integrat pel calero Pere Méndez, ha obert una campanya de crowdfunding a Verkami, amb l’objectiu de recaptar fons per crear el seu primer treball discogràfic.

El quartet de saxos Kebyart Ensemble ha iniciat una campanya de micromecenatge a la xarxa per aconseguir fons per enregistrar el seu primer disc: ‘Accents’. Un treball que recollirà la feina de la primera etapa de l’ensemble, que ja ha rebut importants premis com el Primer Palau, atorgat pel Palau de la Música Catalana, o el Concurs Montserrat Alavedra, premi BBVA de música.
 

 
En el disc hi haurà obres originals per a quartet de saxos combinades amb transcripcions d’altres formacions realitzades pels mateixos músics de Kebyart. El treball anirà acompanyat d’un llibret en el qual s’il·lustraran les obres i un petit assaig sobre la música de cambra. L’integrant calero de l’ensemble, Pere Méndez, explica que és una important presentació de cara al mercat professional.

La campanya de crowdfunding estarà activa a Verkami fins al 27 de novembre, i l’objectiu és aconseguir 4.500 euros per finançar el disc. Les aportacions es poden fer a partir de 10 euros, i en funció dels donatius l’ensemble regalarà el CD, entrades per a concerts o fins i tot un concert particular.
 

 
Per aquesta temporada, Kebyart té una agenda de concerts que els portarà a països europeus com Luxemburg. De fet, ja han fet concerts en escenaris internacionals com Rússia o els Països Baixos. A banda, continuaran fent gira per Catalunya i l’Estat espanyol, en auditoris de Barcelona, Madrid, Málaga, Mallorca o Lugo.

Comparteix