Els veterans mereixen més davant del Vinaròs

Comparteix

Els caleros van perdre 1 – 2 contra els vinarossencs, però van fer suficients mèrits per a merèixer l’empat.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre per 1 gol a 2 a la tercera jornada del campionat de lliga, davant de l’AV Vinaròs.

Els caleros van merèixer més davant d’un dels equips favorits per emportar-se el campionat i que es va escapar amb un 0 a 2 en el marcador a la primera part. Després del descans, Mamadou va escurçar diferències, però el resultat ja no es mouria, tot i que els caleros van demanar un clar penal en el temps de descompte.

Amb el resultat es veu que vam plantar cara, ens mereixíem l’empat, però serà un dels equips que estarà a dalt. Són un equip consagrat que aprofita molt bé les errades dels rivals i en canvi naltros, creixem molt ràpidament però encara ens hem de polir detalls”, explica el tècnic, Joan Pere Llambrich.

Els veterans de l’Ametlla de Mar són a la cinquena posició de la classificació. Diumenge a les 11 h del matí visiten el camp de l’AV Roquetenc, que és un dels líders.

Comparteix