Plataforma demana la creació d’un Consell Econòmic per dinamitzar el comerç local

Comparteix

Aquesta eina hauria d’estar tutelada per l’Ajuntament i oberta a més empreses i sectors. L’objectiu final és impulsar l’economia del municipi.

El grup municipal de Plataforma Calera creu que cal dinamitzar el comerç local, i per això planteja la creació d’un Consell Econòmic. Una eina participativa que hauria d’estar oberta a altres agents socials i financers de la població. Aquest Consell hauria de definir un pla estratègic per impulsar l’economia de l’Ametlla de Mar.

La formació proposa que l’Ajuntament tuteli aquest projecte, obert a totes les empreses, negocis i locals. Entre tots els agents implicats, s’hauria de crear un full de ruta per determinar cap on s’ha d’anar. La situació del comerç preocupa la Plataforma, i per això el seu portaveu, Joan Font, demana que s’ha de recuperar l’associacionisme.

Tot i reclamar un esforç per part dels empresaris caleros, necessària per tirar endavant el Consell Econòmic, també demanen que el govern s’impliqui amb el comerç local que no passa pels seus millors moments. Per això, la regidora Gemma Margalef, fa una crida a què l’Ajuntament es reuneixi amb els comerciants.

El grup polític considera que les bones dades d’ocupació del passat estiu no s’han traslladat, majoritàriament, en vendes a les botigues. I per això, creu que calen accions de dinamització del comerç local que caldria consensuar amb el Consell que proposen.

Comparteix