Els turistes s’allotgen en els hotels caleros aquest pont d’octubre

Comparteix

La xifra d’ocupació frega el 90% en aquests establiments, però baixa fins a un 30% en càmpings i habitatges d’ús turístic.

L’ocupació durant aquest pont d’octubre s’ha vist d’una manera desigual a l’Ametlla de Mar, depenent dels establiments. Tot i el bon temps, només els hotels han estat pràcticament plens.

Els turistes que han desitjat visitar el municipi, durant aquests dies festius, han escollit els hotels que han fregat el ple absolut. Per la seva part, càmpings i allotjaments d’ús turístic no han arribat a la meitat d’ocupació.

«L’ocupació hotelera arriba al 90%, però després en càmping baixa fins al 35%, i en els apartaments, xalets i lloguer d’allotjaments turístics fins al 30%. Són bones dades ja que estem fora de la temporada alta», diu el gerent de Turisme, Damià Llaó.

La majoria de turistes són nacionals, tot i que s’ha vist algun d’internacional atret pel bon temps. La situació s’ha reproduït a les zones hoteleres de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, amb una mitjana d’ocupació d’un 70% en hotels, segons la FEHT.

Comparteix