La Cala suma tranquil·litat després de guanyar 1 – 2 a l’Arnes

Comparteix

Els caleros remunten fins a la 12a posició a l’espera de rebre el Vilalba, l’últim de Tercera Catalana.

El primer equip de futbol de La Cala va sumar diumenge la segona victòria de la temporada. Ho va fer guanyant per 1 a 2 al camp de l’Arnes. Els caleros van avançar-se en el marcador amb un gol d’Alejandro, tot i que l’Arnes va empatar pocs minuts després. Els de Subi haurien pogut marxar al descans amb el resultat final, després de desaprofitar una oportunitat poc després de l’empat.

Les condicions d’un camp de terra que van dificultar el joc calero, van provocar que fins al minut 70 no marquessin el segon gol, d’Hèctor de falta directa. Els de l’Ametlla de Mar van haver de patir en els darrers minuts per mantenir un resultat favorable que, tal com explica Josep Subirats, tècnic de l’equip, els donarà tranquil·litat aquesta setmana.

«Estic content per la victòria, va ser molt treballada i crec que ens la mereixíem en un camp en el qual pocs equips sumaran tres punts. Aquesta victòria ens dona moral i fa bo el punt de la setmana passada. Va ser un partit de molta lluita i l’equip, tot i les baixes, va demostrar que es mereix estar millor classificat», comenta Subi.

El pròxim dissabte, el primer equip rebrà a casa al Vilalba, cuer amb un sol punt a la classificació, coincidint amb la presentació del futbol base.

Comparteix