El primer equip empata contra el Roquetenc i suma un valuós punt

Comparteix

Els caleros van avançar-se al marcador però els roquetencs van aconseguir l’empat a 1. Els de Subi necessiten la victòria en els pròxims partits.

El primer equip de La Cala va empatar a 1 gol el partit de dissabte contra el Roquetenc. Toni Calafat va avançar-se en el marcador, a la mitja hora de joc, en una primera part en la qual van ser superiors al rival.

A la segona part, Pepe es va quedar al vestidor per problemes físics i va ser substituït per Alejandro. Una falta inexistent prop de l’àrea, va servir al Roquetenc per empatar el partit i a la vegada per tenir opcions. Això va afectar el joc calero que no va trobar les eines per tornar al partit.

Els caleros van disposar de més ocasions fins al gol roquetenc, tot i que a partir de l’empat els visitants els que van disposar de més opcions, sobretot d’un xut al pal.

Amb aquest empat, els de l’Ametlla de Mar pugen un lloc a la classificació i se situen catorzens amb 4 punts en 5 partits. El Móra la Nova i l’Ampolla, imparables, segueixen al capdavant de la classificació empatats amb 15 punts.

Comparteix