Les Dones Endavant inicien la temporada amb tallers de pintura, boixets, patchwork i manualitats

Comparteix

L’entitat mantindrà de moment el mateix local de la Casa del Mar per la realització de cursos, excepte el curs de pintura que es durà a terme a un nou local.

L’associació Dones Endavant va donar tret de sortida, el passat dilluns, als diversos tallers de manualitats que duu a terme l’entitat. D’aquesta manera, les dones que hi participen han recuperat els seus treballs en pintura, boixets, patchwork i un curs que inclou diverses tècniques com l’scrap, figures pintades o mobles antics, entre d’altres.

L’entitat tenia previst començar la temporada al local del Club de Pensionistes de la Casa del Mar, traslladant així el billar i les activitats dels pensionistes al local de les Dones Endavant. Finalment però, el trasllat no ha estat possible encara i l’entitat continuarà utilitzant el mateix espai de moment.

Els cursos se seguiran duent a terme de 15 a 18 h al local de la Casa del Mar. Excepte el curs de pintura que es realitza a un nou local, al costat de l’Escola Sant Jordi. Els grups dels tallers estan pràcticament tancats, però des de les Dones Endavant animen a les dones que vulguin participar, a passar pel local a informar-se.

D’altra banda, l’associació tancarà aquest diumenge l’exposició ‘Més enllà del silenci’ dedicada a la feina de les ‘remendadores’ caleres i a altres oficis quasi desapareguts de les comarques de les Terres de l’Ebre, com les llatadores o les segadores d’alfals. L’exposició, instal·lada al primer pis de la Casa del Mar, ha tingut molt bona resposta per part de la ciutadania.

Comparteix