L’Ajuntament treballa amb la redacció d’una nova ordenança sobre façanes i parets mitgeres

Comparteix

L’ordenança pretén clarificar i especificar els criteris tècnics i les condicions cromàtiques de les façanes i les parets mitgeres del nucli urbà.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar està treballant en l’elaboració d’una nova ordenança sobre façanes i parets mitgeres per tal de clarificar els criteris tècnics i les condicions cromàtiques que s’han d’utilitzar a l’hora de construir o modificar aquest tipus de murs.

Aquesta ordenança afecta únicament al nucli urbà i pretén eliminar els dubtes que sorgeixen en l’actual ordenança i fer-la així més explícita. Tot i així, i fins que no s’aprovi la nova ordenança, l’actual seguirà vigent.

L’alcalde Jordi Gaseni ha especificat que es tracta de fer petits canvis i matisos de l’ordenança actual per tal de no donar lloc a dubtes sobre «què es pot fer en una façana, quin tipus de material es pot posar, quins tipus de colors es poden utilitzar».

Comparteix