Periodistes francesos coneixen el camí de ronda i la gastronomia calera

Comparteix

La Cala ha estat escenari de dos ‘famtrip’, dilluns i dimecres. El GR-92 apareixerà entre les 25 millors rutes catalanes de la revista ‘Passion Rando’.

Aquesta setmana el municipi ha acollit dos ‘famtrip’ de periodistes francesos que han vingut a conèixer dos dels actius de l’Ametlla de Mar: la gastronomia i el turisme actiu. Un dels ‘famtrip’ va ser orientat al món del senderisme.

Dilluns, un grup de periodistes de revistes especialitzades, van recórrer el tram del GR-92 fins a l’Ampolla. Precisament, un dels periodistes elaborarà un reportatge per a la publicació ‘Passion Rando’ sobre aquest camí de ronda.

 

 

El GR-92 serà un dels 25 senders que apareixerà en aquesta revista de la Federació Francesca de Senderisme, on es presentaran rutes per tot Catalunya.

L’altre dels viatges va ser dimecres, i va anar orientat a l’àmbit gastronòmic. Els periodistes van fer el Tuna-tour i després van tastar els productes locals amb un menú degustació en un restaurant del municipi.

Els viatges s’han organitzat des de l’Àrea Municipal de Turisme amb l’Agència Catalana de Turisme, i la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre.

Comparteix