11 batucades ompliran els carrers de La Cala de ritme

Comparteix

Kalakatà organitza diumenge la 2a Trobada de Batucades de l’Ametlla de Mar, amb la participació de més de 300 batucaires d’arreu del país.

Després de l’èxit de l’any passat, Kalakatà repeteix i ja ho té tot a punt per a la 2a Trobada de Batucades de l’Ametlla de Mar. Aquest diumenge, 11 batucades i 300 batucaires posaran ritme als carrers de La Cala. Una de les trobades més massives que s’haurà vist mai a les Terres de l’Ebre.

A més de Kalakatà, també actuarà la batucada Tympanum de Tarragona, Soroll i Prou de Corbera d’Ebre, Kontrakop de l’Aldea, Batu’cava de Deltebre, Bahiasound de Barcelona, Batukeem d’Amposta, Batuxaik de Sant Carles de la Ràpita, Ben Sonats de Santa Coloma de Queralt, Joves Lligallencs de Camarles i Boctucada de Tortosa.

Les bandes es trobaran prèviament a les 11.30 h a la Confraria de Pescadors, on assajaran un ritme comú. A les 12 h iniciaran una cercavila des de la plaça Joan Miró, recorrent diversos carrers cèntrics del municipi. El recorregut passarà per la plaça Nova, el carrer Sant Joan, el carrer Andreu Llambrich, la plaça de l’Olivera, el carrer Llibertat i fins a arribar al parc del Bon Repòs.

Un cop allà, cada batucada farà una peça individual i es finalitzarà amb una actuació conjunta. A més, la festa seguirà amb un dinar de germanor per a tots els assistents a la Confraria de Pescadors. «Convidarem a tots els assistents a un dinar de germanor, perquè estem molt agraïts que ens acompanyin», comenta Raquel Pérez, membre de Kalakatà.

Comparteix