Categoria: Al Dia Terres de l’Ebre
Entrevista Biogràfica a Victor Borràs Aixart
Avui a l’entrevista biogràfica coneixem a Víctor Borràs Aixart, treballador municipal jubilat, que durant molts anys va treballar als serveis administratius de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i va ser secretari del Jutjat de Pau. Conegut al poble com Víctor de l’Ajuntament.
Llegeix mésDO, olors, colors i sabors de l’Ebre
La clotxa La Clotxa, el plat típic de la Ribera d’Ebre i comarques veïnes, és el protagonista d’aquest espai on coneixerem la seva història, recepta i evolució, i com la Festa de la Clotxa s’ha convertit en un tret identitari i cohesionador per als pobles riberencs, i un aparador on mostrar la seva cultura i […]
Llegeix mésDO, olors, colors i sabors de l’Ebre
La talla de fusta José Albiol és artesà de la talla de fusta. Va iniciar-se de molt petit de manera artesana en una fusteria que hi havia al poble de Godall. La seva afició el va portar a l’escola Massana on explica que va estar-hi poc perquè poca cosa li podien ensenyar a la seva […]
Llegeix mésDO, olors, colors i sabors de l’Ebre
El cultiu de l’arròs al delta de l’Ebre. L’arròs es l’aliment mes important de la humanitat, a Europa va ser introduït pels àrabs, i el delta de l’Ebre és una de les principals zones de cultiu a nivell mundial.
Llegeix més+ Al Dia 14/02/2025
Resum + Al dia Terres de l’Ebre.
Llegeix mésDO, Olors, sabors i colors de l’Ebre
El garrofer i la garrofa. El garrofer és un dels arbres més característics del litoral mediterrani Europeu i també de les Terres de l’Ebre i el seu fruit, la garrofa, antigament s’utilitzava per donar de menjar als animals, posteriorment es va introduir a la industria farmacèutica i Cosmètica i darrerament s’està utilitzant moltíssim com a […]
Llegeix mésDO, Olors, sabors i colors de l’Ebre
Decomontsià és una botiga a Ulldecona que ven productes locals de proximitat, km 0 i artesania, especialment de les Terres de l’Ebre i el Baix Maestrat. Abans va ser un taller mecànic i botiga de bicicletes, propietat de la família Tallada, qui se sent orgullosa de promocionar els productes de la zona. Avui en parlem […]
Llegeix més