Categoria: Al Dia Terres de l’Ebre
DO, olors, colors i sabors de l’Ebre
025 -Amb el programador del festival mónFILMAT, Xavier Miró Roca parlem de cinema inspirat en la natura.
Llegeix mésDO, Olors, colors i sabors de l’Ebre
026 – Salicòrnia Delta El Centre de l’IRTA a la Ràpita cultiva amb aquapònia, una planta tolerant a la salinitat, la calicòrnia o l’espàrrec de mar, coneguda pel seu al valor en el món culinari i les seves prioritats com a element nutritiu funcional. En el marc d’un projecte ja consolidat, han dissenyat un sistema […]
Llegeix mésDO, olors, colors i sabors de l’Ebre
024 -Lehmann: és una destil·leria històrica tortosina que té els seus orígens empresarials a l’any 1870, a Roquetes.L’aiguardent amb herbes de la zona és el primer producte que elabora Lehmann, després s’hi afegeixen el brandi, el rom i l’absenta. Recentment ha recuperat licors artesanals.
Llegeix mésDO, olors, colors i sabors de l’Ebre
023 – El vimblanc, protagonista d’aquest espai, és un vi dolç, elaborat amb panses, característic de Vinebre. És un producte representatiu de vinyes riberenques, molt arrelat a aquesta població i a les tradicions de pagès. Durant temps es va abandonar la seva producció, ara s’ha recuperat, i es transmet també als escolars vinebrencs per assegurar […]
Llegeix mésDO, olors, colors i sabors de l’Ebre
022 – Les orenetes i el fang. Aquesta construcció natural és el símbol que articula “IP36. Ensamblatge d’un cúmul d’intensitats”, el nou projecte de l’artista Rafael Tormo, que travessa les Terres de l’Ebre amb l’objectiu de repensar el territori des d’una altra mirada. Més poètica, local i viva.
Llegeix més