Categoria: Al Dia Terres de l’Ebre
DO, olors, colors i sabors de l’Ebre
021 Muda dels canaris. En l’episodi d’avui de DO, Enrique Serret, secretari de l’Associació d’Ornitologia de l’Ebre, amb més de vint-i-vuit anys d’experiència en la cria de canaris, ens parla de la muda.
Llegeix mésDO, olors, colors i sabors de l’Ebre
020.- Moda amb DO. Neus Fornós, modista d’Entre Teles i descendent de Cinta Torta Macià “la Belet”, una modista històrica d’Amposta.
Llegeix mésDO, olors, colors i sabors de l’Ebre
019.- Les llacunes litorals, el fartet i el samaruc Les llacunes litorals són masses d’aigua oligotròfiques permanents, situades a les desembocadures de barrancs mediterranis amb un balanç hidrològic i una composició físico-química molt fluctuants que depenen de l’evaporació, de l’aportació puntual d’aigua dolça quan hi ha episodis forts de precipitació i de la influència marina […]
Llegeix mésDO, olors, colors i sabors de l’Ebre
018 – La feina de les abelles i dels apicultors A Ulldecona, la feina de les abelles i dels apicultors com Ramon és molt més que produir mel. Elaboren mels monoflorals, recullen pol·len i crien noves colònies per a altres apicultors, en un procés marcat per la cura del medi ambient i la sostenibilitat. La […]
Llegeix més