Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • Càpsules estiuenques
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Batega: la reanimació cardiopulmonar

oct. 18 2018
https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/10/20181018-Batega-RCP.mp3

 

Aquest dimarts va ser el Dia Mundial de la Reanimació Cardiopulmonar (RCP). Quin protocol s’ha de seguir per actuar davant una parada cardiorespiratòria? El coordinador del SUM, Àlvaro Gaseni, ens explica quatre consells bàsics.

Navegació d'entrades

L’Ajuntament haurà de pagar uns 600.000 euros a Tres Cales SA per haver municipalitzar l’aigua amb pocs arguments el 2011
Sortim a l’Escola: aprenem de la conductivitat

Releated Posts

Exposicions del CIP amb Dani Boquera

Control de plagues amb Xavier Solé

40è Aniversari de la Penya Barcelonista amb Roger Llambrich

Notícies

  • Nou finançament per a projectes empresarials a través…

    Se subvencionen sis tipus d’activitats, projectes d’inversió empresarial, projectes de creació d’ocupació,…

  • El CIP acull tres exposicions vinculades amb el…

  • La regidoria de Medi Ambient controla les plagues…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies