Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • Càpsules estiuenques
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Batega: la reanimació cardiopulmonar

oct. 18 2018
https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/10/20181018-Batega-RCP.mp3

 

Aquest dimarts va ser el Dia Mundial de la Reanimació Cardiopulmonar (RCP). Quin protocol s’ha de seguir per actuar davant una parada cardiorespiratòria? El coordinador del SUM, Àlvaro Gaseni, ens explica quatre consells bàsics.

Navegació d'entrades

L’Ajuntament haurà de pagar uns 600.000 euros a Tres Cales SA per haver municipalitzar l’aigua amb pocs arguments el 2011
Sortim a l’Escola: aprenem de la conductivitat

Releated Posts

Balanç del servei de salvament i socorrisme a les platges

Balanç d’ocupació de l’estiu 2025 amb María José Castellano i Damià Llaó

Inici de curs a la Nàutica amb Enric Arenas

Notícies

  • L’ocupació turística a l’Ametlla de Mar es manté…

    El percentatge d’ocupació del mes d’agost ha superat, com és habitual, el…

  • El filial de la Cala perd 4 a…

  • Comença el curs escolar a l’Ametlla de Mar

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies