Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Batega: els llegums

juny 07 2018

https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/06/20180607-Batega-Els-llegums.mp3

Els mengem 1 cop per setmana quan els hauríem de menjar uns 3 cops. Parlem dels llegums, un dels aliments que es pot cuinar de múltiples formes i que ens aporta gran quantitat de beneficis. Ens ho explica la dietista i nutricionista, Roser Martí.

Navegació d'entrades

L’Ajuntament convoca la població a una nova reunió informativa aquest divendres
‘Jurassic World: el regne caigut’

Releated Posts

Control de plagues amb Xavier Solé

40è Aniversari de la Penya Barcelonista amb Roger Llambrich

Festes de Sant Pere amb Miquel Brull

Notícies

  • Comença el servei de salvament i socorrisme a…

    Aquest any el servei l’ofereix l’empresa AlteSport. Des d’aquest dimarts dia 1…

  • Les barques de l’arrossegament tornen a la mar…

  • La Penya Barcelonista de l’Ametlla de Mar celebra…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies