Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Jo parlo calero: els seguidors a les sàrsies

abr. 23 201823/04/2018

https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/04/20180423-Jo-parlo-calero.mp3

El ‘Jo parlo calero’ funciona gràcies a què centenars de persones han opinat al grup de Facebook. Tres de les persones que més el segueixen, Miquel Comes, Ester Berenguer i Roser Borràs, comparteixen una tertúlia amb Joan Rebull sobre els usos de la nostra parla calera.

Navegació d'entrades

Sempre amb tu 23/04/2018
La llegenda de Sant Jordi

Releated Posts

Probleu amb Fàtima Garcia

Preinscripcions de la formació professional de l’Institut Candelera amb Toni Castro

Libèl·lules dels Estels amb Teresa Domingo i Sandra Margalef

Notícies

  • Dilluns comencen a pintar les zones blaves

    Les tasques de pintura començaran a la zona del Salfuro. Dornier S.A.,…

  • Setze patinadores caleres participen a la Final Territorial…

  • La Cala va amb tot al camp del…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies