Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • Càpsules estiuenques
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Joan Callau i Àngel Martí, col·lectiu CalaCultura

març 08 2018

https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/03/20180305-Lentrevista-Joan-Callau-Angel-Marti-Vermuts-CalaCultura.mp3

El col·lectiu CalaCultura ja té a punt el cicle de Vermuts de primavera. Música, literatura i voluntariat humanitari formaran part de les xerrades, presentacions i espectacles pels pròxims diumenges al migdia. Ens expliquen el cartell dos dels membres, Joan Callau i Àngel Martí.

Navegació d'entrades

Cori Asens, artista
‘Loving Pablo’

Releated Posts

L’actualitat municipal amb Eva del Amo

Les plantes remeieres amb Joan de l’Espelma

El Passatge del Terror amb Ana, Dani i Neus

Notícies

  • El Ginestar s’emporta els tres punts del camp…

    El filial es va imposar en un bon partit al Camp-redó per…

  • Les quatre jornades gastronòmiques habituals de l’Ametlla de…

  • Josep Martí Blanch, guardonat amb el Premi Carles…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies