Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • Càpsules estiuenques
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Pastissets i corassons, amb Guillermo Subirats

gen. 25 201825/01/2018

https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/01/20180125-Lentrevista-Guillermo-Subirats-pastisser.mp3

Quan arriba la Candelera, no poden faltar dos dels típics dolços del nostre poble: els pastissets i els corassons. Coneixem alguns secrets amb el pastisser Guillermo Subirats.

Navegació d'entrades

Els usuaris del punt de càrrega de vehicles elèctrics aproven l’ubicació
Lluís Hernàndez i Sandra Blanch, guanyadors dels Premis Literaris

Releated Posts

La situació actual de l’arrossegament amb Antoni Abad

L’actualitat municipal amb Eva del Amo

Les plantes remeieres amb Joan de l’Espelma

Notícies

  • Nova jornada de victòries del futbol base calero

    El Juvenil A va aconseguir una clara victòria per 6 a 0…

  • Els dies de pesca demanats a la Comissió…

  • Els Mossos d’Esquadra assagen la recollida de denúncies…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies