Més d’un miler de menús i gairebé dos milers de tapes servides a les Jornades dels Fideus Rossejats


Les jornades gastronòmiques van finalitzar diumenge passat. Les pròximes tindran lloc al mes d’octubre i seran dedicades al peix de Llotja i a l’arrossejat.
Durant el 21 fins al 30 de maig, una quinzena de restaurants del municipi han ofert menús amb els fideus rossejats com a plat principal. A més, paral·lelament també ha tingut lloc la Ruta de la Tapa Marinera a una desena de bars del municipi. Unes jornades que es van tancar, aquest diumenge, amb unes xifres molt positives.
En total, els quinze restaurants participants a les Jornades Gastronòmiques han servit fins a 1.055 menús durant aquests dies. D’altra banda, la quinzena de bars participants a la Ruta de la Tapa Marinera han servit gairebé 2.000 tapes amb peix i marisc del municipi.
La regidora de Turisme, Maite Boquera, comenta que la flexibilització de les restriccions de la covid ha permès que les xifres superin fins i tot els menús servits el 2019, que en van ser 900.
Enguany però a causa de la covid-19, no ha pogut celebrar-se la Diada dels Fideus Rossejats. A les pròximes jornades, que tindran lloc a l’octubre, la regidoria de Turisme espera poder celebrar aquesta festa que acompanya habitualment les Jornades, on tenen lloc degustacions gastronòmiques i els tradicionals concursos dels plats típics del municipi.
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR