DO, Olors, sabors i colors de l’Ebre


El garrofer i la garrofa. El garrofer és un dels arbres més característics del litoral mediterrani Europeu i també de les Terres de l’Ebre i el seu fruit, la garrofa, antigament s’utilitzava per donar de menjar als animals, posteriorment es va introduir a la industria farmacèutica i Cosmètica i darrerament s’està utilitzant moltíssim com a substitutiu de productes ensucrats i a la gastronomia. Avui coneixerem millor el garrofer, la garrofa i la seva evolució amb Josep Maria Franquet, professor de la Universitat nacional d’Educació a distància, de la Universitat Internacional de Catalunya i coautor del llibre El Garrofer, a més de Dani Méndez, president de l’Associació Econau i la xef internacional Andrea Celsi.
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR