L’Ajuntament dona un nou impuls al Mercat Municipal

Comparteix

L’horari d’estiu és de dilluns a dissabte de 8 a 14 h al matí i de 17 a 20 h a la tarda.

Dues noves activitats han començat al Mercat Municipal després de la licitació i adjudicació de tres de les parades que estaven desocupades i que eleven fins a onze les ofertes comercials d’aquest equipament.

El passat 1 de juliol va entrar en vigor la nova ordenança que regula el funcionament del Mercat Municipal, després de la seva aprovació definitiva pel Ple de l’Ajuntament, el passat mes de maig.

A més, darrerament també han estat ocupades després de la seva licitació i adjudicació, tres noves parades, una com a ampliació d’una parada existent i dues per dues noves ofertes comercials, amb la qual cosa ja són 11 les parades ocupades al mercat calero.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar vol donar un impuls a aquesta instal·lació amb un canvi d’imatge, una nova senyalització i difusió a través de diferents mitjans. A més, també n’ha millorat la seguretat amb la instal·lació d’un sistema d’alarmes i s’ha incorporat un encarregat que gestiona el dia a dia i que abans no hi era..

«En resum, una sèrie de mesures que permetin donar a conèixer les possibilitats que ofereix el mercat en productes frescos de qualitat i proximitat» explica la regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, María José Castellano, que també apunta que «el canvi d’imatge va començar amb el Festival Efímurs i ara continuarà amb nova cartellera i pintura».

El Mercat Municipal també ha estrenat horari d’estiu, obrint les portes de dilluns a dissabte de 8 a 14 h al matí i de 17 a 20 h a la tarda.

Comparteix