El cem la Cala es mulla per l’esclerosi múltiple

Comparteix

Els abonats poden participar nadant i sumant metres, o bé donant un donatiu o comprant algun producte de marxandatge.

El Complex Esportiu Municipal se suma a la campanya solidària d’àmbit català ‘Mulla’t per l’esclerosi’, per recaptar diners per la lluita i la investigació de l’esclerosi múltiple. Des del complex es farà un recompte total dels metres de tots els banyistes i se’ls obsequiarà amb un diploma.

Ja fa més de 10 anys que el cem la Cala col·labora amb aquesta acció de participació ciutadana i de recaptació de fons, que té com objectiu crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació.

Els abonats al cem, a banda de col·laborar amb els metres nedats, també poden fer un donatiu a través de l’urna que hi ha a la recepció o comprar algun producte de marxandatge, així ho explica la coordinadora de la secció de Natació de l’AME, Griselda Gaseni.

Aquest dijous a partir de les 12 h, l’alcaldessa Eva de l’Amo i alguns regidors també nedaran per acumular metres.

Comparteix