Rodalies modifica els horaris de la línia R16 per obres d’Adif a l’estació de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Es poden consultar les modificacions horàries a les estacions i al web rodaliesdecatalunya.cat.

Les obres que Adif està executant per poder realitzar el canvi a ample internacional a l’estació de l’Ametlla de Mar comportaran modificacions en els horaris dels trens de la línia R16, el pròxim dimarts 16 de juliol. Per compatibilitzar els treballs a les instal·lacions i el servei, s’endarrerirà o avançarà la sortida d’alguns trens.

Paral·lelament, el diumenge 14 de juliol, el trajecte entre Tortosa, amb sortida a les 19:22 hores, i L’Hospitalet de l’Infant / Tarragona, es farà per carretera, amb els autobusos que Renfe disposarà per garantir la mobilitat dels viatgers.

Aquestes modificacions ja van tenir lloc també el 6 i 7 de juliol.

Renfe recomana als usuaris consultar aquesta modificació horària a les estacions i al web rodaliesdecatalunya.cat.

Comparteix