El Club Nàutic, l’escenari de la hissada de Banderes Blaves

Comparteix

Es va hissar la Bandera Blava del Club Nàutic i també les que han rebut les platges de l’Alguer, Sant Jordi d’Alfama i Cala Calafató.

Dissabte passat dia 29 de juny coincidint amb la festivitat de Sant Pere, el Club Nàutic de l’Ametlla de Mar va acollir l’acte oficial d’hissada de les Banderes Blaves de la temporada de bany 2024, les quals foren entregades a ajuntaments i ports esportius el passat 13 de juny.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va ubicar l’acte al Club Nàutic com a mostra de suport cap a la feina de l’entitat per mantenir les instal·lacions esportives en les condicions que requereix l’atorgament de la Bandera Blava per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC).

Es va hissar la Bandera Blava del Club Nàutic i també les que han rebut les platges de l’Alguer, Sant Jordi d’Alfama i Cala Calafató, les quals posteriorment van ser traslladades a les platges on onejaran durant tot l’estiu.

Comparteix