El foc tornarà a cremar a l’Alguer la Nit de Sant Joan

Comparteix

Després de sopar a partir de les 00.30 h, el Club Nàutic serà l’escenari a l’aire lliure de la revetlla de Sant Joan, aquest any, amenitzada per la música de Som Rock.

Com deia la cançó de Jaume Sisa, la Nit de Sant Joan és la nit més curta i el dia més llarg i a l’Ametlla de Mar en els darrers anys, aquesta nit té dos focus importants, la platja de l’Alguer on cremarà la foguera i el Club Nàutic on tindrà lloc la revetlla.

Està tot preparat perquè diumenge dia 23 a partir de les 21.30 h de la nit, la flama de Sant Joan encengui la foguera preparada en el bell mig de la platja de l’Alguer. Aquesta és una celebració que en els darrers anys ha guanyat adeptes fins al punt d’omplir de gom a gom qualsevol dels racons del Passeig Marítim. Visitants i veïns s’apleguen al voltant d’un paisatge que tal com veu marxar la llum del sol s’amera del color del foc de la foguera i de la màgia d’aquesta nit.

Els Diables de Tortosa seran els encarregats de conduir l’espectacle de llum i foc en la seva primera actuació a l’Ametlla de Mar i la flama traslladada en trainera per les remeres de la Cala, serà la que utilitzaran la Pubilla i l’Hereu Majors de la Candelera 2024, que junt amb l’alcaldessa Eva del Amo, seran els encarregats d’encendre la foguera. Dani Boquera és tècnic de la regidoria de Cultura.

Ja a la nit després de sopar a partir de les 00.30 h, el Club Nàutic serà l’escenari a l’aire lliure de la revetlla de Sant Joan, aquest any, amenitzada per la música de Som Rock, una formació musical que ja al preludi de la Candelera va deixar una bona impressió. Amb aquesta actuació, la regidoria de Festes pretén rejovenir i donar una empenta a la revetlla musical, que com sempre, comptarà amb el suport del Club Nàutic de l’Ametlla de Mar i el restaurant Lo Nàutic, que col·laboraran oferint coca i cava per a tots els assistents.

Comparteix