L’Ametlla de Mar hissarà les Banderes Blaves per Sant Pere al Club Nàutic

Comparteix

L’acte tindrà lloc dissabte dia 29 de juny a les 11 del matí i s’hissaran les Banderes Blaves de les platges de l’Alguer, Sant Jordi d’Alfama i Cala Calafató, així com la del Club Nàutic de l’Ametlla de Mar.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar farà l’acte protocol·lari d’hissada de les Banderes Blaves a les seves platges al Club Nàutic, coincidint amb la festivitat de Sant Pere i de manera conjunta amb la hissada del distintiu blau al port esportiu.

Tant l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, representat pel regidor de Medi Ambient, Madeo Comes, com el Club Nàutic de l’Ametlla de Mar, representat pel seu comodor Rubèn Llaó, van recollir dijous passat, les Banderes Blaves atorgades per a la temporada de bany 2024.

Ho van fer en un acte al port esportiu de Segur de Calafell en el que es van donar lloc els representants de les 95 platges i 23 ports esportius que han estat guardonats aquest any a Catalunya amb el distintiu blau per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) de mans de la consellera de Territori, Ester Capella, acompanyada de la secretària d’Acció Climàtica, Anna Barnadas, i del president de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), José Palacios.

Tal com ja va succeir l’any passat, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha previst la hissada oficial de les Banderes Blaves al Club Nàutic de l’Ametlla de Mar, coincidint amb la celebració de la festivitat de Sant Pere, el que segons el regidor de Medi Ambient, Madeo Comes, és una mostra de suport cap a la feina de l’entitat per mantenir les instal·lacions esportives en les condicions que requereix l’atorgament de la Bandera Blava.

L’acte tindrà lloc dissabte dia 29 de juny a les 11 del matí i s’hissaran les Banderes Blaves de les platges de l’Alguer, Sant Jordi d’Alfama i Cala Calafató, així com la del Club Nàutic de l’Ametlla de Mar.

Comparteix