Arriba la Nit de Poesia al Carrer, enguany dedicada a Vicent Andrés Estellés

Comparteix

Enguany, als premis s’han presentat un total de 129 originals d’arreu dels Països Catalans, França, EEUU i Suècia, dels quals 68 de poesia i 61 de narrativa.En el transcurs de l’acte es coneixeran els guanyadors d’aquestes edicions.

La plaça Joan Miró acollirà aquest dissabte la Nit de Poesia al Carrer, durant la qual es desvetllaran els guanyadors de la 15a edició del Premi de Poesia al Carrer i del 32è Premi Narrativa Vila Ametlla de Mar. Enguany serà un recital especial dedicat a Vicent Andrés Estellés, en homenatge als 100 anys del seu naixement.

Tot a punt per aquesta posada de llarg del món literari, organitzada pel col·lectiu Cala Cultura, que, cada any, aplega desenes de professionals i aficionats a la cultura catalana. Enguany, als premis s’han presentat un total de 129 originals d’arreu dels Països Catalans, França, EEUU i Suècia, dels quals 68 de poesia i 61 de narrativa.En el transcurs de l’acte es coneixeran els guanyadors d’aquestes edicions.

El coordinador dels Premis i membre del col·lectiu, Joan Callau, fa unes pinzellades dels guanyadors sense desvetllar-ne el nom.

Els premis estan dotats amb 2.000 € cadascun i la publicació de l’obra a l’editorial Pagès Editors. A través de la coordinadora editorial Rosa Pach, l’editorial destaca la importància dels premis caleros i el valor que donen els autors a la publicació de l’obra.

La nit, que defensa la llengua i la cultura catalana, enguany també vol homenatjar el centenari d’un dels més importants poetes valencians del segle XX i dels més reconeguts als Països Catalans, Vicent Andrés Estellés. Per això, 12 persones seran encarregades derecitar els poemesmés significatius de l’autor. Així ho explica la membre del col·lectiu, Céline Borràs.

L’acte, igual que els premis, que compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar,  començarà a partir de les 22 h.

Comparteix