Rescat de dos joves amb pàdel surf a 2,5 milles de la costa

Comparteix

Els joves es van recuperar amb normalitat i no es va haver de lamentar res greu.

Dos joves de 17 i 18 anys van ser rescatats diumenge, passades les 19 h, després de l’avís rebut al 112. Els joves, que van sortir de la platja de l’Estany practicant el pàdel surf, es van allunyar a causa del vent i el corrent i no podien tornar.

L’embarcació de Salvament Marítim Atlas amb base al port de l’Ametlla de Mar i amb tripulació de la Creu Roja va rescatar, diumenge, un noi de 18 anys i una noia de 17 de nacionalitat francesa. Els joves van ser localitzats a 2,5 milles de la costa amb símptomes d’hipotèrmia, després que la taula amb la qual practicaven el pàdel surf s’allunyés de la platja de l’Estany a causa del vent i el corrent.

L’avís al 112 va activar l’embarcació LS Atlas amb personal de Creu Roja, Mossos d’Esquadra, Policia Local i el SUM que va atendre els joves a la seva arribada al port de l’Estany, a més de l’Helicòpter Helimer 207 des de l’aeroport de Reus, el qual finalment no va haver d’intervenir per la ràpida intervenció dels efectius de Creu Roja.

La parella de joves es va poder recuperar amb normalitat i no es va haver de lamentar res greu.

Comparteix