S’obren les inscripcions per als Cursos d’Estiu del Telecentre adreçats a joves

Comparteix

Són tres cursos formatius pels joves majors de 10 anys, un d’Ordenografia Inicial, un altre d’Ordenografia Continuació i un tercer, d’Ús Google Drive.

La regidoria de Formació i Treball de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar obre aquest dimecres, dia 12 de juny, el termini d’inscripcions als Cursos d’Estiu 2024, tres propostes formatives adreçades als joves a partir de 10 anys.


Aquest any s’han posat a l’abast dels joves majors de 10 anys tres cursos formatius, un d’Ordenografia Inicial, un altre d’Ordenografia Continuació i un tercer d’Ús Google Drive.

El curs d’Ordenografia Inicial te per objectiu adquirir un domini del teclat de l’ordinador per introduir les dades amb facilitat i rapidesa. Aquest curs s’iniciarà el dia 1 de juliol i s’allargarà fins al 31 del mateix mes. Tindrà lloc de dilluns a divendres de 10 h a 11 h del matí i té un preu de 50 €.

El curs d’Ordenografia Continuació té per objectiu perfeccionar i millorar l’agilitat i destresa en el teclat de l’ordinador. Tindrà lloc de dilluns a divendres entre l’1 de juliol i el 31 del mateix mes, de 12.15 h a 13.15 h del matí i té un preu de 50 €.

Finalment, tenim el curs d’Ús Google Drive, que pretén ensenyar com desar, lliurar i exposar els treballs escolars, l’ús de Google Drive i Classroom. També es farà de dilluns a divendres a partir de l’1 de juliol i fins al 31, d’11 h a 12 h, amb un cost igual que els altres dos cursos, de 50 €.

Viqui Martí, tècnica de la regidoria de Formació i Treball, parla dels objectius d’aquests cursos.

Els interessats poden passar pel Telecentre a partir d’aquest dimecres dia 12 de juny, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores al matí. S’ha de presentar el DNI de l’alumne.

Per a més informació us podeu adreçar al Telecentre, al C/Pau Casals, 74, trucar al telèfon 977 457269 o enviar un correu electrònic a l’adreça telecentre@ametllamar.cat.

Comparteix