El Trofeu Valors, enguany en solidaritat amb els malalts d’ELA

Comparteix

Serà dissabte a partir de les 9.30 h, al camp annex de futbol 7 del Complex Esportiu Municipal,

El camp annex de futbol 7 del Complex Esportiu Municipal acollirà, aquest dissabte, la 7a edició del Trofeu Valors de futbol base, destinat a les categories benjamí i prebenjamí, de caràcter participatiu i amb acció solidària a favor dels malalts d’ELA.

Un any més, l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar organitza el Trofeu Valors de futbol base i, com ja es va fent en les darreres edicions, aquest any tornarà a tenir un objectiu solidari, ja que s’han organitzat diverses accions per tal de donar visibilitat a la malaltia entre els joves, empatitzar amb els malalts i recaptar diners a favor de la campanya Swim for ELA.

De moment, s’han obert diverses rifes a càrrec dels jugadors dels equips participants al torneig i el dia del torneig també es faran rifes entre els espectadors. A més, diversos comerços del municipi han fet donacions d’articles i material que seran els premis de les rifes que s’han organitzat.

La coordinadora del Futbol Base de l’Ametlla de Mar, Sílvia Argentó, remarca que no tindrà caràcter competitiu sinó participatiu.

En categoria benjamí jugaran Atlètic Móra la Nova, Batea, Perelló, Jesús Catalònia, Camarles, a més de Dorades i Llobarrets de l’AME, mentre que en categoria prebenjamí han compromès la seva participació Base l’Hospitalet, Camarles, Atlètic Móra la Nova, Flix, Roquetenc, a més de Llucets i Seitonillos de l’AME.

El torneig, que compta amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Ebre, començarà a les 9.30 h del matí.

Comparteix