La secció infantil del Grup Escènic de la SCER pujarà a l’escenari amb ‘Tancats al Museu’

Comparteix

Serà diumenge a les 12 h a la sala de la Societat.

El teló pujarà aquest diumenge per veure ‘Tancats al Museu’ de Vicente Cañón. La secció infantil del Grup Escènic de la SCER serà l’encarregada de representar aquesta obra que reunirà una vintena de nens i nenes disposats a fer riure el públic. És l’obra que han estat treballant durant tot el curs.

Un grup de nens i nenes, que baden una mica, van d’excursió a una gran ciutat i es queden tancats a un museu. El que no saben aquesta colla, és que aquesta nit és la mateixa que han triat uns lladres per robar un penjoll que pertanyia a una faraona.

La directora d’Infantil, Neus Balfegó, apunta que el grup són vint-i-dos actors i actrius i tots pujaran a l’escenari.

Paral·lelament, el passat cap de setmana, el grup del Juvenil, format per nou actors i actrius, es va traslladar a Tortosa a la 1a Mostra de Teatre Infantil i Juvenil de les Terres de l’Ebre, per representar la seva obra ‘Quin disbarat d’assassinat’.

La directora del Juvenil, Pilar Marsal, explica que és positiu pels xiquets sortir a fer teatre a una altra població.

D’aquesta manera, les dues seccions finalitzen el curs i fins el curs vinent, no tornaran a assajar una nova obra.

Comparteix