Jornades de portes obertes del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquest dimarts i dijous, de 17 h a 18 h.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar està duent a terme jornades de portes obertes amb l’objectiu de captar l’atenció de joves que estiguin interessats en la pràctica d’aquest esport.

L’interès pel bàsquet a l’Ametlla de Mar ha crescut en els darrers anys, sobretot, arran de les bones campanyes que està duent a terme el Club Bàsquet l’Ametlla de Mar. Prova d’això és la presència de centenars d’aficionats i espectadors a alguns dels partits de la passada temporada i sobretot d’aquesta, en els quals s’han registrat grans entrades al Poliesportiu Municipal Galetet.

Amb l’objectiu de captar l’interès dels joves de la localitat i de consolidar un projecte d’equips formatius, el Club Bàsquet l’Ametlla de Mar ha posat en marxa unes jornades de portes obertes.

Santi Duque és el president del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

La primera jornada va tenir lloc dimarts passat amb prop d’una trentena de joves interessats de diferents edats i aquesta setmana es repetiran al Poliesportiu Municipal Galetet aquest dimarts i el dijous, 4 i 6 de juny, de 17 h a 18 h.

Comparteix