L’Infantil cau als penals a la Copa Primavera

Comparteix

Tot i això, l’equip finalitza una temporada “fanàstica”.

L’equip infantil de futbol de l’AME de l’Ametlla de Mar no va passar de la semifinal a la final a quatre de la Copa Primavera de la 2a divisió al perdre als penals davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, però amb la cara ben alta pel partit disputat.

Els infantils caleros van fer un bon partit, van controlar al rival en tot moment i van crear suficients ocasions per a emportar-se la victòria, però la manca d’encert de cara a porta els va penalitzar.

El temps reglamentari de la semifinal va finalitzar amb empat a 0 i a la tanda de penals, el Futbol Formatiu es va imposar per 3 a 2, deixant sense final als de l’Ametlla de Mar que, d’aquesta manera, posaven punt final a la temporada, en la qual han anat de menys a més, tal com apunta el seu entrenador Xavi Borràs.

La Copa Primavera de la 2a Divisió se la va emportar el Batea, que s’havia imposat a la semifinal a l’Olímpic Móra d’Ebre i que a la final, després d’empatar a 0, va guanyar als penals al Futbol Formatiu.

Comparteix