Els veterans de la Cala perden 0 a 3 amb un Roquetenc campió

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar es troben empatats a 27 punts amb el Vinaròs a la 6a posició, amb la mateixa diferència de gols.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre el passat diumenge per 0 a 3 davant dels veterans del Roquetenc, equip que amb la victòria es va proclamar campió de la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre.

Els caleros no van tenir sort en aquest partit, ja que temps de començar, van patir la lesió de Sergi Quintana i en el transcurs de la segona part, també la de Julian.

El primer gol va arribar al minut 5 mentre els caleros encara estaven amb un jugador menys per la lesió de Quintana i el segon, al minut 18 després d’un penal. Es va arribar amb el 0 a 3 al descans i a la segona part, els veterans de la Cala van fer un partit de contenció per evitar encaixar més gols i així mantenir el golaveratge a favor en l’empat apunts a la 6a posició amb el Vinaròs. Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans caleros.

Els de l’Ametlla de Mar es troben empatats a 27 punts amb el Vinaròs a la 6a posició, amb la mateixa diferència de gols.

Respecte al pròxim partit, l’últim de la temporada, els de l’Ametlla de Mar l’han ajornat sense data encara per disputar-lo, per manca d’efectius dels dos equips.

Comparteix