Oberta la preinscripció del CFGM de Gestió Administrativa Promoció Turística, amb novetats

Comparteix

El Cicle, que es cursa a l’Institut Candelera, ofereix competències professionals per exercir com a tècnic/a auxiliar en gestió administrativa, buscant sempre la relació amb el sector turístic.

Divendres passat es van iniciar les preinscripcions del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa Promoció Turística a l’Institut Candelera. El període, que s’allargarà fins dijous 30 de maig, enguany ve marcat per novetats importants com l’accés d’unitats de competència a través de certificats professionals.

Les persones amb certificats professionals, per primera vegada, podran accedir a unitats de competència del cicle formatiu.

A més, fins ara, els graduats en ESO tenien reservades el 70% de les places, mentre que els d’FP bàsica, un 20%. A partir d’ara, els alumnes de totes dues vies accediran en igualtat de condicions i tindran reservades el 80% de les places de forma conjunta.

Una altra de les novetats és que la nota tindrà més pes per obtenir plaça, per sobre de l’ordre de petició, com passava fins ara. És a dir, les places s’assignen a partir de les qualificacions. Amb el nou procés, es comptarà la qualificació mitjana de 3r i 4t d’ESO o la qualificació del curs, prova o ensenyament que dona l’accés.

El coordinador de la formació professional a l’Institut Candelera, Toni Castro, remarca la importància de la preinscripció.

Aquest Cicle capacita l’alumnat per exercir tasques de suport administratiu en l’àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal i tasques de suport a les persones, en empreses públiques o privades. Aquests estudis es poden cursar en la modalitat tradicional o en Dual, alternant la formació al centre amb l’empresa. A més, també hi ha l’opció de fer-lo semipresencial.

Els interessats en el Cicle poden prescriure’s a través de la web de gencat .

Comparteix