Tres caleros entre els guanyadors del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre

1r Premi de l'Ametlla de Mar de Fidel Margalef Estivill.
Comparteix

Fidel Margalef Estivill, Abel Borràs Garcia i José Alza Barrios són els premiats de l’Ametlla de Mar.

Coincidint amb la celebració de Delta Fira, els ajuntaments de l’Ametlla de Mar i Deltebre, a través de les seves àrees de Turisme, van fer públics i van entregar els premis de la 24a edició del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre, entre els quals hi ha tres noms caleros.

Respecte als premis en la categoria l’Ametlla de Mar, el 1r Premi fou per a Fidel Margalef Estivill de l’Ametlla de Mar. El 2n el va aconseguir Miquel Planells Saurina de Banyoles i el 3r Premi, Abel Borràs Garcia de l’Ametlla de Mar. El Premi Local fou per a José Alza Barrios de l’Ametlla de Mar.

A més, el calero Fidel Margalef també es va emportar el 3r Premi de la categoria Deltebre. En aquesta categoria, el 1r Premi fou per a Agustí Descarrega de Deltebre, el 2n Premi el va guanyar Ramon Llorens Campos de la Ràpita i el Premi Local, Isaac Llaó Maldonado de Deltebre.

Quant a les altres categories, el 1r Premi a la categoria Activitat Humana fou per a Josep Molà Ramos de Tortosa, el 2n el va guanyar Jaume Charles Bernís d’Alcarràs i el 3r, Vicent Pellicer Ollés de Jesús.

El Premi especial Gastronomia fou per a Miquel Planells Saurina de Banyoles. El Premi especial Creativitat per a Pilar Madorran Saez de Roquetes. El Premi especial Blanc i Negre el va guanyar José A. Santorio de Barcelona i el Premi especial Terres de l’Ebre, Ramon J. Llorens Campos de la Ràpita.

Maria José Castellano, regidora de Turisme de l’Ametlla de Mar va felicitar els guanyadors i segueix apostant pel concurs.

Cal recordar que les categories Deltebre i l’Ametlla de Mar estan dotades amb un primer premi de 400 €, un segon de 250 €, un tercer de 175 € i un premi local de 250 €. La categoria Activitat Humana, patrocinada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Terres de l’Ebre, també té la mateixa dotació pels tres primers premis, i la resta de categories tenen un únic premi de 300 €.

2n Premi Ametlla de Mar: Miquel Planelles Saurina

2n Premi Ametlla de Mar: Miquel Planelles Saurina

3r Premi: Abel Borràs Garcia

El Premi Local: José Alza Barrios

Comparteix