L’Ajuntament es reuneix amb les associacions veïnals de Tres Cales

Comparteix

L’equip de govern ha acceptat la petició d’aquesta entitat de posar en marxa una modificació puntual de POUM per tal d’incloure dintre d’ordenació aquelles propietats de la segona fase, que estant fora d’ordenació per la seva localització.

L’equip de govern de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar s’ha reunit recentment amb les dues associacions veïnals de la urbanització Tres Cales, Mestral XXI i Associació de Veïns 3 Cales.

L’objectiu d’aquesta reunió fou el de consensuar un calendari de reunions periòdiques amb l’objectiu d’agilitzar i millorar el tractament i la gestió de tota la temàtica que envolta la urbanització.

Totes les parts han convingut a ressaltar de forma positiva aquesta iniciativa per tal de guanyar fluïdesa en el tracte entre l’Ajuntament i les urbanitzacions, i donar continuïtat a aquestes reunions, que es mantindran en el temps, independentment de les sessions de treball que es puguin dur a terme dins del recentment creat Consell Assessor Urbanístic.

Com a resultat d’aquesta primera reunió amb l’Associació de Veïns 3 Cales, l’equip de govern ha acceptat la petició d’aquesta entitat de posar en marxa una modificació puntual de POUM per tal d’incloure dintre d’ordenació aquelles propietats de la segona fase, que estant fora d’ordenació per la seva localització i que així puguin regularitzar la seva situació. Eva del Amo és l’alcaldessa de l’Ametlla de Mar.

A la vegada, a instàncies d’aquesta associació, l’equip de govern va acceptar encetar un estudi econòmic-financer que doni resposta a l’equilibri existent entre l’aportació a l’erari públic mitjançant els diferents impostos dels veïns de la urbanització i la recepció dels diferents serveis basant-se en l’aportació de cada sector.

Per altra part, i al marge d’aquestes reunions amb les associacions, en les diferents trobades individuals amb veïns afectats per diferents problemàtiques, aquestes han pogut realitzar-se amb resultats satisfactoris.

Comparteix