El professor de l’Institut Candelera, Javi Sánchez, rep ‘les Palmes Acadèmiques’ del Govern Francès

Comparteix

Es tracta d’un reconeixement per la seva trajectòria i la difusió de la llengua i cultura francesa.

El professor i exdirector de l’Institut Candelera, Javier Sánchez va rebre aquest dilluns a la tarda la insígnia de Chevalier de l’ordre des ‘Palmes Acadèmiques’, un reconeixement del govern francès a la trajectòria i la difusió de la llengua i la cultura franceses.

Javier Sánchez va rebre el reconeixement de mans del Cònsol General de França a Barcelona, Olivier Ramadour, qui va destacar la trajectòria i la tasca feta per Sánchez des de l’Institut Candelera, tant com a impulsor del Batxibac, el batxillerat en francès, com en els intercanvis i projectes internacionals amb França.

El professor es mostrava orgullós d’haver rebut el reconeixement.

Per la seva part, el director de l’Institut Candelera, Benjamí Torné, explicava que aquest reconeixement és una garantia de qualitat pel centre educatiu calero.

El Cònsol General de França a Barcelona, Olivier Ramadour, va destacar la importància de l’atorgament del reconeixement a Sánchez a càrrec del govern Francès.

Amb la presència d’autoritats locals i territorials, la cita va servir per celebrar l’acte de graduació dels 11 alumnes de la promoció d’aquest curs del Batxibac, que van rebre el diploma i el reconeixement acompanyats per les seves famílies.

Comparteix