Se substituiran les dutxes per rentapeus a les platges caleres

Comparteix

Amb aquesta mesura l’Ajuntament vol adaptar les platges al canvi climàtic i a la vegada contribuir a l’estalvi d’aigua en època de sequera.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha pres la decisió d’eliminar les dutxes de les platges caleres. D’aquesta manera s’afegeix a molts altres municipis que ja l’any passat van fer el mateix com a mesura d’estalvi d’aigua i adaptació a les necessitats sorgides arran del canvi climàtic.

Des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ja s’ha procedit a l’eliminació de més d’una quinzena de dutxes a les platges del litoral de la Cala i en el seu lloc s’habilitaran rentapeus. Aquesta mesura ja s’ha dut a terme a moltes poblacions costaneres de les conques mediterrànies.

Amb aquesta mesura l’Ajuntament vol adaptar les platges al canvi climàtic i a la vegada contribuir a l’estalvi d’aigua en època de sequera. Madeo ComEs és el regidor de Medi Ambient.

La substitució de les dutxes es va començar la setmana passada a Cala Llobeta i s’anirà avançant en sentit sud fins a la platja de l’Estany.

Comparteix