El benjamí Dorades no guanya a Jesús i Maria, però jugarà les finals territorials

Comparteix

L’equip va perdre per 3 a 2 al camp del Jesús i Maria Blanc.

El benjamí Dorades no va poder aconseguir el Campionat Comarcal després de perdre per 3 a 2 al camp del Jesús i Maria Blanc, equip que finalment s’ha proclamat campió de lliga amb sis punts d’avantatge. Els caleros jugaran igualment les finals territorials.

Els benjamins de l’Ametlla de Mar van fer tot el que s’havia de fer per guanyar a Jesús i Maria, però els locals van tenir més encert i es van emportar els tres punts i el campionat. Els caleros estan fent una magnífica temporada, ja que es van classificar per a disputar la segona fase al Grup 1 i en aquesta segona fase només a perdut els dos partits davant del campió i per la mínima.

Ara bé, l’equip, entrenat per Sílvia Argentó i Julen Llambrich, tindrà una nova oportunitat el dia 25 de maig a la Final territorial que s’ha de disputar a Bítem, ja que tant el Jesús i Maria Blanc com el benjamí Dorades s’han classificat junt amb els dos primers de la comarca del Montsià.

Sílvia Argentó és l’entrenadora del benjamí Dorades.

Pel que fa a la resta dels equips del futbol base calero, el cadet de l’AME va perdre per 0 a 4 a casa davant de l’Amposta C, líder de la categoria. Els caleros van encaixar els quatre gols a la primera part. Ara són 11 ns amb 25 punts.

Per la seva part, l’infantil va perdre per 3 a 1 al camp del Santa Bàrbara. Els caleros van trencar la ratxa de victòries a la Copa Primavera de 2a Divisió.

Xavi Borràs, és l’entrenador de l’infantil.

Els de l’Ametlla de Mar són 2ns a la classificació amb tres punts menys que el líder l’Amposta C i amb un partit menys que els ampostins. Precisament dissabte es jugarà el partit entre els dos equips, que pot ser definitiu de cara a classificar-se per a la final a quatre de la Copa Primavera.

Els alevins van perdre els dos, l’A ho va fer per 9 a 2 al camp del tercer classificat la Rapitenca C amb gols de Jan Jorba i Martí Garcia. L’aleví A és 12è a la classificació amb 15 punts. Per la seva part, l’aleví B va perdre 9 a 1 al camp del Roquetenc. L’únic gol calero el va fer Marc Pallarés. L’aleví B és 12è amb 9 punts.

Quant al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va guanyar 6 a 2 al Roquetenc i acaben la lliga a la 6a posició de la classificació del Grup 2. En categoria prebenjamí, el prebenjamí Seitonillos va ajornar finalment el partit amb l’Escola Delta de l’Ebre, l’últim partit que els queda per finalitzar la lliga en la qual són 2ns a la classificació i el prebenjamí Llucets va perdre 2 a 8 amb el Tortosa Ebre Blau.

Comparteix