El dia 1 de maig Mas Platé acollirà una renovada Diada de la Bicicleta

Comparteix

L’Ajuntament cedirà barbacoes, taules i cadires als que vulguin quedar-se a dinar.

Dimecres dia 1 de maig el Mas Platé acollirà una nova edició de la Diada de la Bicicleta, arribant als 40 anys d’organització d’aquesta festa que combina la promoció lúdica de l’esport en bicicleta amb diferents activitats gastronòmiques i de lleure.

A les 9 del matí està prevista la sortida en bicicleta des de l’Ajuntament per recórrer els prop de 7 quilòmetres que separen el nucli urbà de Mas Platé. Un cop allà, hi ha previstes diverses activitats, entre elles, una marxa cicloturista amb la col·laboració de la Cala Bikers i curses BTT, curses infantils, proves d’eslàlom, futbol bike i curses lentes.

Des de les 9.45 h hi haurà botifarrada popular fins a la finalització d’existències I com a novetat també hi ha previst un circuit de seguretat viària i un torneig medieval pels més petits. Madeo Comes, regidor d’Esports, explica que es farà un petit homenatge als fundadors de la Diada.

Aquells que vulguin continuar amb la festa, tindran diversos atractius. A partir de les 13.30 h s’iniciarà el concurs d’allioli. També està previst que al darrere del Mas Platé s’habiliti una zona per als que vulguin participar del dinar de germanor. L’Ajuntament cedirà barbacoes, taules i cadires. I a partir de les 16.30 h s’encetarà un tardeo musical amb DJ i els jocs tradicionals de la cursa de sacs, la trencada d’olles o el joc de la corda.

Comparteix