El benjamí Dorades guanya a l’Ampolla i es jugarà el campionat a Jesús i Maria

Comparteix

S’ho jugaran tot en l´últim partit de lliga, tot i ja estan classificats per a les finals territorials.

El cadet va jugar al camp de l’Arnes i va perdre per 2 gols a 0, encaixant els dos gols a la 1a part i millorant a la segona, tot i que no van poder remuntar. Després d’aquesta derrota el cadet és 10è a manca de dos partits per finalitzar. El pròxim partit el disputaran a casa davant del líder l’Amposta C.

L’infantil descansava a la Copa Primavera de 2a divisió i el pròxim cap de setmana torna a la competició empatat a punts amb l’Amposta D però amb un partit menys disputat. Els caleros s’enfrontaran al 3r classificat el Santa Bàrbara.

En categoria aleví, l’A va perdre per 2 a 5 davant del Tortosa Ebre B. Tot i que va competir no li va donar per superar els tortosins. Els dos gols els va fer Mehdi el Bouzidi. Els caleros són 12 s a manca de quatre partits per finalitzar i el pròxim partit el juguen a casa de la Rapitenca C.

Pel que fa al B, va perdre per 2 a 3 davant del Santa Bàrbara. Tot i que van poder empatar el partit amb dos gols de Marc Comes, als últims instants van encaixar el gol visitant que va decantar el partit, el qual va ser molt igualat.12 ns a la classificació el pròxim partit el juguen al camp del roquetenc B.

En futbol escolar, victòria del Benjamí Dorades per 1 a 7 al camp de l’Ampolla. Aquesta victòria era important, ja que permet als caleros arribar amb opcions de conquerir el campionat en l’últim partit de lliga, que han de disputar precisament davant de l’actual líder amb qui van empatats a punts, el Jesús i Maria Blanc. Passi el que passi, però, els caleros s’han classificat per a disputar el play-off territorial que es jugarà a Bítem el 5 de maig. Silvia Argentó és l’entrenadora del benjamí Dorades.

El benjamí Llobarrets també va guanyar 1 a 4 a Deltebre davant l’Escola Delta en un partit igualat que es va decidir a l’últim quart. Els caleros són 6 ns a la classificació i el pròxim partit el juguen a casa davant del Roquetenc. William Gonzalvo és l’entrenador dels Llobarrets.

Pel que fa al prebenjamí Seitonillos, va guanyar en l’últim partit de lliga per 2 a 6 al camp, de l’Ampolla i ha finalitzat la lliga a la 2 posició, tot i que la pròxima setmana han de jugar un partit pendent a Deltebre.

Quant al prebenjamí Llucets, va perdre 5 a 0 al camp del Jesús Catalònia i el pròxim cap de setmana juga a casa davant del Tortosa Blau.

Comparteix