Siempre nos quedará mañana

Comparteix

Després del seu recent pas pel BCN Film Fest, s’estrena a la pantalla gran ‘Siempre nos quedará mañana’, de Paola Cortellesi, interpretada per ella mateixa i Giorgio Colangeli, Valerio Mastandrea, Vinicio Marchioni, Emanuela Fanelli. El film, que va ser un gran èxit a Itàlia, se situa a Roma, l’any 1946. La Dèlia té tres fills i està casada amb el malhumorat Ivano, que no la tracta gaire bé. Després de la guerra, tots dos lluiten per tirar la seva família endavant amb diverses feines mal pagades. Però un dia, una meravellosa notícia els esvalota: la Marcella, la filla gran, s’acaba de comprometre amb en Giulio, un noi molt simpàtic de bona família. La Dèlia està molt il·lusionada amb aquest nou començament que portarà un futur millor per a tothom. Tot i això, rep una misteriosa carta que promet canviar els plans de tota la família per sempre. Avui amb Montse Cateura i Enric Franch.

Comparteix