El Poliesportiu serà la seu electoral de les Eleccions al Parlament del 12 de maig

Comparteix

Aquest canvi respon principalment a qüestions logístiques i d’accessibilitat.

La seu electoral de l’Ametlla de Mar de les properes Eleccions al Parlament de Catalunya que es celebraran el 12 de maig serà el Poliesportiu Municipal Galetet. Les taules i seccions electorals estaran distribuïdes de la mateixa forma en que ho estaven a l’anterior seu, l’Institut Candelera, però ara al Poliesportiu estaran agrupades en un únic espai.

Així ho explica Xavier de la Fuente, 1r Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

De cara a les Eleccions al Parlament Europeu del proper 9 de juny, la seu electoral també serà el Poliesportiu, però en aquests comicis sí que hi hauran algunes modificacions a les taules i seccions electorals.

Comparteix