El juvenil acaba la lliga en cinquena posició tot i perdre amb el Tortosa Ebre

Comparteix

Els caleros van caure derrotats per 1 a 4 en l’últim partit de lliga davant del Tortosa Ebre.

Els caleros van plantar cara davant del campió de lliga i tot i encaixar un primer gol, Àlex Estrada va aconseguir l’empat a un, encara que els tortosins es tornarien a avançar poc abans del descans. Dos gols més durant els primers minuts de la segona meitat van acabar de decantar el partit a favor dels visitants. Tot i la derrota, Àlex Gómez destaca el bon partit de l’equip.

La derrota de la Rapitenca davant la Pobla de Mafumet ha deixat l’equip calero finalment a la cinquena posició amb 37 punts, sumant 12 victòries, un empat i 9 derrotes.

El cadet va treure un empat del camp del Jesús Catalònia en un partit on sempre va anar per darrere al marcador, però els gols de Pol Llambrich i Anwar El Bai van servir per sumar un punt.

Els caleros són ara desens a la classificació amb 24 punts i en la propera jornada tornaran a jugar com a visitants, en aquest cas davant del Tortosa Ebre, onzè classificat, dissabte a les 12.30h.

L’infantil, que ja es troba disputant la Copa Primavera, va guanyar per 4 a 1 al Miami gràcies als gols de Dylan Sánchez, Tomàs Also, Max Pujol i Enric Roca, i ara mateix és líder del seu grup empatat a 9 punts amb l’Amposta. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

En la propera jornada visitaran al Tortosa Ebre D, dissabte a les 12.30h.

Ja en futbol 7, l’aleví A va perdre per 10 a 2 al camp de l’Olímpic Móra d’Ebre en un partit per oblidar de l’equip d’Hector Benaiges. Els gols van ser obra de Martí Garcia i Pere Quintana. Tretzena posició pels caleros abans de rebre al Gandesa, que és dotzè, dissabte a les 9.00h.

L’aleví B també va caure golejat, en el seu cas per 11 a 0 davant del Jesús i Maria i continua a la zona baixa de la classificació. El seu proper rival, jugant com a local, serà el Jesús Catalònia, en un partit que es jugarà dissabte a les 11.00h.

I en futbol escolar, el benjamí Dorades va ajornar el seu partit davant del Jesús i Maria, el benjamí Llobarrets va perdre per 8 a 1 amb el Camarles, el prebenjamí Seitonillos va guanyar a l’Ascó per 2 a 4 i el prebenjamí Llucets també va aplaçar el seu partit davant del Roquetenc.

Comparteix