Jornada amb ple de victòries per als tres equips de pàdel

Comparteix

Els tres equips de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar van guanyar els seus partits i es mantenen a la zona alta de la classificació en les seves respectives categories.

L’equip A es va imposar per 3 a 0 al Mesk Pàdel de Tarragona. Ivan Fernández i Jaume Pijoan van necessitar tres sets per guanyar el seu partit per 6-3/5-7/7-6, mentre que les parelles formades per Marc Medrano i Isaac Tesón i Marc Ayora i Dani Pérez van resoldre els seus partits en dos sets, per 6-0 i 6-2 i 6-3 i 6-1 respectivament.

La victòria els manté a la segona posició de la classificació, just quan s’arriba a l’equador de la fase regular, i en la propera jornada descansaran.

L’equip B també va guanyar, en el seu cas per 1 a 2 a les pistes del Pàdel Cambrils D, i aquests dos punts els col·loquen a la tercera posició abans de  rebre el proper diumenge a les 11h al Set de Pàdel B, sisè classificat.

I l’equip femení també va sumar una nova victòria davant l’Euro Sport B. La derrota per 7-5 i 6-1 de la parella formada per Montse Bayarri i Eva del Amo posava les coses difícils a les caleres, però les victòries d’Elena Paun i Ariadna Gimeno per 6-0 i 6-3 i d’Àngels Figueres i Maria Castro per 6-2 i 6-3 van servir per capgirar el resultat. L’equip femení es manté a la tercera posició i aquest dissabte a les 11h rebran al Global Pàdel D, que és l’equip que es troba a la cua de la classificació.

Comparteix