El primer equip continua la lluita per la segona posició al camp del Roquetenc

Comparteix

Els caleros afronten un dels partits més complicats en les sis jornades de competició que queden davant un rival que ja té la permanència assegurada.

Aquest serà el primer partit després de l’anunci sobre la no continuïtat de Xavi Subirats a la banqueta la temporada vinent després d’arribar a un acord amb la junta directiva. D’altra banda, l’equip calero manté la imbatibilitat des de fa vuit jornades, amb set victòries i només un empat, tot i que en la jornada anterior davant del Masdenverge el triomf va ser per la mínima gràcies a un matiner gol de Jordi Llaó. A més, en aquest podria debutar Josep Madrid, que s’ha compromès amb l’equip fins a final de temporada després de rebre la baixa del Gandesa.

El Roquetenc ha mostrat certa irregularitat durant tota la temporada però ara acumula quatre victòries de forma consecutiva. Caldrà veure també l’estat de la gespa natural del terreny de joc a aquestes alçades de la temporada, ja que també podrà ser un factor a tenir en compte. Xavi Subirats, entrenador del primer equip, sap que es trobaran amb un rival molt incòmode.

El partit es jugarà dissabte a les 16.30h.

Per la seva banda el filial rebrà la visita de La Cava B, un equip que encara té alguna opció accedir a les posicions de promoció d’ascens. Tot i la manca d’efectius durant els darrers partits, els de Jordi Subirats han protagonitzat bones actuacions com la de l’anterior jornada on van perdre per la mínima al camp del líder, l’Amposta B, en un partit on van merèixer puntuar.

Al partit d’anada, tot i avançar-se al marcador, els caleros van acabar perdent per 5 a 1, però la dinàmica de resultats i sobretot de joc ara és molt diferents. És per aquest fet que Jordi Subirats espera obtenir un bon resultat.

El partit es jugarà dissabte a les 16h.

Comparteix