El primer equip obre la jornada rebent el Masdenverge

Comparteix

Els caleros reben aquest divendres el Masdenverge amb l’opció d’assolir provisionalment la segona posició en solitari.

Cal recordar que ara mateix l’equip calero acumula set partits sense perdre, amb sis victòries i un empat, i es troba igualat a punts a la classificació amb La Cava i el Flix. L’objectiu, per tant, no és altre que superar un rival que ara mateix ocupa la sisena posició i que ja té la permanència assegurada després de convertir-se en una de les revelacions de la temporada, en gran part gràcies als resultats aconseguits al seu camp.

Després de desaprofitar un 0 a 2 favorable al camp del Camarles B que hagués deixat els caleros amb dos punts d’avantatge sobre els seus rivals directes, avui se’ls presenta una altra oportunitat per agafar la davantera en la lluita per la segona posició. Xavi Subirats és l’entrenador del primer equip.

El partit es jugarà aquest divendres a les 20.30h.

El filial, per la seva part, buscarà donar la sorpresa al camp del líder, l’Amposta B, en el que serà un dels partits més complicats de la temporada per a l’equip de Jordi Subirats. Tot i això, els caleros arriben al partit després de sumar quatre punts en les dues darreres jornades amb un bon nivell de joc, especialment en el partit davant del Benissanet, que es va saldar amb un triomf per 6 a 4. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

El partit es jugarà dissabte a les 16.00h.

Comparteix