Nova golejada del primer equip davant del Santa Bàrbara

Comparteix

Els caleros van sumar la cinquena victòria consecutiva després de superar el Santa Bàrbara per 4 a 0 i segueixen acostant-se a la segona posició.

No va ser el partit més vistós de l’equip de Xavi Subirats, però sí un dels més efectius. El plantejament defensiu del rival va complicar les coses als caleros durant el primer tram del duel i fins i tot l’Erik Devadip va haver de salvar un u contra u que hagués posat el resultat en contra. Però ja a prop del descans, dos gols en dos minuts de Marc Brull i Emma Meza van posar el partit coll avall.

Un altre gol de Marc Brull als cinc minuts de la segona meitat va sentenciar definitivament el partit, que ja no va tenir història durant la darrera mitja hora, amb un equip calero que va aixecar el peu de l’accelerador i va repartir minuts i un conjunt planer que tampoc va crear més perill en atac. Finalment Emma Meza va marcar el 4 a 0, aconseguint així el seu doblet. Xavi Subirats valora el bon moment en que es troba l’equip.

La resta dels resultats de la jornada han deixat als caleros a la quarta posició però amb la possibilitat d’empatar a punts amb La Cava en cas de guanyar el partit ajornat amb el Camarles B que es jugarà la setmana vinent. Abans però, arribarà la visita al Xerta, diumenge a les 12h.

El filial per la seva banda no va disputar el partit al camp de La Fatarella per manca d’efectius. Tot i que els caleros ja van advertir de la circumstància, l’equip fatarellenc no va accedir a la petició d’ajornar el partit.

Els caleros es mantindran d’aquesta manera a la catorzena posició i en la propera jornada rebran el Benissanet, un dels equips que lluita per jugar la promoció d’ascens, dissabte a les 16h.

Comparteix