L’Ametlla de Mar no falla amb la lectura del Manifest del 8M

Comparteix

Més d’una cinquantena de persones s’han aplegat aquest divendres a les portes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar per dur a terme la lectura del Manifest del 8M.

Com ja és habitual durant els darrers anys, les reivindicacions van agafar el protagonisme amb la lectura del Manifest del 8M a càrrec de l’alcaldessa, Eva del Amo, la regidora d’Igualtat, Maria José Castellano, i la representant del grup “La Deskarada”, Noemí Llambrich, que feia aquests apunts sobre l’acte.

Des de l’Ajuntament, com no podia ser d’altra manera, es continua treballant i recolzant totes les iniciatives en favor de la igualtat. Maria José Castellano n’extreia aquestes conclusions.

Els actes reivindicatius continuaran durant el cap de setmana amb la taula rodona organitzada per l’Ateneu Calero sobre ser mare treballadora a l’actualitat, programada per diumenge a les 12h al Centre d’Interpretació de la Pesca.

Comparteix